Po tomto štvrtku mi začali zrejme najdlhšie prázdniny (cháp, čakajú ma už "iba štátnice"), avšak tento čas je nám umožnený z rôznych dôvodov - máme sa čo najviac venovať našim diplomovkám a príprave na štátnice. Úprimne vám poviem, ... viac v ďalšom článku venovanom môjmu tradičnému "zamýšľaniu sa".
V piatok som sa najviac tešila na tento úkaz - koláč! Čučoriedky boli láskou zakúpenou už pred týždňom v Bille, pretože boli v 50% zľave (z 2 eur na jedno!) a v chladničke vydržali dodnes! Nezošuverené, úžasné, netrpké, sladké :)
Moja vášeň k pečeniu začala už asi 4 roky vzad pri jednom pokuse o čískejk - pokus vyšiel a pečenie ma drží dodnes! Čískejkov som za tie roky napiekla desiatky, zakaždým rôzne druhy a neprestali ma baviť ani dnes! Avšak, každý správny pečič vie, čo taký čískejk obsahuje. Nakoľko svoje pečenie orientujem zdravším smerom, bolo mi jasné, že treba prísť s alternatívou "sušienok s maslom" a začala som skúšať metódu, ktorú využívajú ľudia jediaci raw stravu - nepečený orechový korpus! Pred týždňom som robila tento čisto nepečený druh korpusu, no teraz som ho vyskúšala upiecť a je to mňamka! :)
Ingrediencie, z ktorých sa skladá celý (teda, 3/4 koláča) sú na prvej fotke :) na vrchu ešte pribudol krém z bielej čokolády a posypanie holandským kakaom :)
Príjemné pozeranie prajem a pre šikovných aj dobrú chuť! :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára